Home Ouderschap Jeugdhulp Echtscheiding Tips Info & Contact

        Ludo Defauw

        Ik ben een Belg, woon in het grensgebied tussen België en Nederland, en heb         Vlaanderen en Zuid-Nederland als werkgebied.


        In beide landen heb ik ervaring met:

        Meer informatie vindt u op mijn LinkedIn-pagina

. Ludo Defauw

Locatie en tijdsduur

De gesprekken vinden plaats op een locatie die in samenspraak met de betrokken partijen is vastgelegd. Meestal wordt er gekozen voor een plaats die voor beide partijen vertrouwd aanvoelt.

Een bemiddelingssessie duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.

Tarieven

Bemiddeling is maatwerk. Het is op voorhand niet altijd mogelijk om een inschatting te maken van hoelang een bemiddelingstraject zal duren, dit hangt o.a. af van factoren zoals de complexiteit van het conflict.

De kosten voor de gesprekken worden door 2 gedeeld (elk van de betrokken partijen betaalt de helft). Een eerste verkennend gesprek (niet tijdsgebonden) kost 80 euro. Daarna is het mogelijk om een meer accurate kostprijsraming te maken.

Bij de start van het eigenlijke bemiddelingstraject wordt met de betrokken partijen een bemiddelingsprotocol opgesteld. Hierin worden ook de afspraken vastgelegd over de totale kostprijs. Zo weet u op voorhand wat het uiteindelijke traject u zal kosten.

Aarzel niet om me te contacteren voor al uw vragen. U kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken.

Contacteer me

Share on LinkedIn Share on Twitter
Print
Print deze pagina